woensdag 10 april 2013

Coffee at seven gaat terug naar ern@zone


maar die je wel weet na deze cursus!  Yeahhhh
In mijn blog coffee at seven heb ik geschreven over mijn ervaringen tijdens de pilotcursus Sociale media van De Bibliotheek in samenwerking met Seniorweb. Nadat de pilot afgerond was, zijn we met de eerste echte cursus begonnen. We zijn ongeveer halverwege nu.

Ik mag verdergaan als coach bij de eerste cursus Sociale media door De Bibliotheek met medewerking van Seniorweb.
Het geven van de cursus op deze manier is een goede combinatie en ik zie dat de cursisten goed worden ondersteund. De een heeft dat meer nodig dan de ander. De Bibliotheek draagt haar steentje bij met twee coaches, waaronder ikzelf. Seniorweb is ook aanwezig met drie coaches, allemaal met praktische ervaring als docent.
Afgelopen zaterdag was er een tussenbijeenkomst. De cursisten zagen elkaar en hebben veel ervaringen uitgewisseld. Erg leuk om te zien.


Wat ik vooral ook leuk vond is dat je wel contact met je cursisten hebt via blog of mail, maar ze nu ook weer in het echt ontmoette. De meesten zijn enthousiast; zo heel erg bezig met hun ding en de problemen die ze tegenkomen. Al pratende los je zo het een en ander op.

Ik hoop dat deze tussenbijeenkomst de mensen motivatie geeft om met frisse moed weer verder te gaan: de volgende dingen ontdekken.
Veel succes allemaal!

2 opmerkingen:

Dirk Boom zei

Morgen ga ik instellen dat ik dit blog volg.
Ik volg de blogs via Google Reader, waarvoor ik ook een app gebruik zodat het blog mij gemeld wordt. Want actief in blogs kijken komt er niet zo van.
Helaas gaat G Reader per 1 juli stoppen. Ik heb nog geen alternatief.

ern@zone zei

Je bent van harte welkom om mijn blog te volgen.

Ik gebruik G Reader niet. Op mijn blog heb ik in de rechterkolom mijn favoriete blogs van anderen geplaatst. Zo kan ik in één oogopslag zien of er een nieuw bericht is geplaatst.

Ik heb netvibes gebruikt (bij de 23dingen cursus)en ik kan me voorstellen dat dat ook bij symbaloo kan.

En voor wat betreft onze cursisten: ik gebruik de bloglijst. Ik loop ze dan allemaal even na. Werkt best snel.